Friday, 17 February 2017

26... Eh?!

Assalamualaikum & hye!
hahahahahhaha
dan-dan aku gelak besaq

sebab apa?
sebab macam biasa..
 nie merupakan entry pertama untuk tahun nie
nampak nau makin malas nak menghupdate blog
ada je masa cumanya malas
bertingkat-tingkat mengalahkan gunung semanggol nun

so, 7 February menjengah kembali!
ada apa dengan 7 February tue?
sudah semestinya hari lahir aku!

wah kemain suka eh
bawa-bawa sedar diri wahai
Cik Yasira Rusydinah Izni oiii
tahun nie kau dah 
26 tahun

phewww...baru terasa tua weh
sebelum-sebelum nie rasa muda je


happy birthday untuk diri sendiri!

Alhamdulillah, dah 26 tahun Allah pinjamkan nyawa ini kepadaku
semoga perjalanan seterusnya diberkati Allah

terima kasih buat mak + ayah + adik
kakak love chuolls

terima kasih juga buat insan-insan yang sentiasa
ada kat sisi aku time susah & senang

special thanks untuk orang Serdang sebab buat suprise delivery


time dapat nie serius terkedu + terharu + nangis

Rowaida,
tak sangka hang sanggup buat suprise delivery macam nie,
cuma sedih hang tak sambut dengan aku tahun nie
takpe aku faham hang keje
by the way thanks!

untuk my girls!
Yana, Eika & Syu
thanks sebab buat suprise time tengah makan & sambut birthday aku di bumi Melaka

thanks for the cakes, gift & balloon!
Ya Allah terharu!
thanks my girls!

thanks juga kepada yang nyanyi & mainkan piano, terima kasih!
first time ada orang mainkan piano untuk aku
dalam masa 26 tahun nie


doakan yang terbaik untuk perjalanan yang dihadapan
terima kasih atas ucapan & doa kalian semua
amin ya!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...