Sunday, 23 February 2014

3D Amazing Real-Life Stunning Arts

Assalamualaikum n hye!
selamat berhari ahad ye kwn2..
rinie rjin nk share cter psl 3D Art Exibition
yg aku smpt pegi td pg..
memandangkan ayh dh sudi bg tiket nk g sana
aku pown apa lagi..tadah tgn jelah ye trima tiket tue..

nie pic yg aku smpt snap dlm tue



tema pose: ikut suka aty kitaorgla nk pose cmne pown..AAK
*TETIBA*

nk tgk lg bole p tgk kat album dlm FB aku

kali nie aku bwk dak Ayu nie (mmber skola menengah)
nie kira girl day out jugala dgn m.cik nie..

mmg sgt enjoyla kat sini
dtg sini wajib bw kwn, kalau sesorg sgtla xbest
tmbah best kalau kwn korang tue ala2 mereng ye..hehe

nnti free dtg la support event nie..
lgpown dtg event nie xrugi
sbb ianya dianjurkan oleh Eden Handicap Service Centre (Eden) *sila klik link*
bg membolehkan mereka mengutip dana
untuk membeli kenderaan dan  menyediakan pengangkutan percuma
 kepada golongan kurang upaya untuk membawa mereka ke hospital dan pusat dialisis
bg mendapatkan rawatan perubatan, terapi & sbgnya.

so korang boley enjoy + wat charity skali..berbaloi2 kan?

nk info lebih lnjut sila refer flyer kat bwh nie


dan korang bole contact diaorg utk sebarang pertanyaan lanjut..

nnti bebel lg :)






Saturday, 15 February 2014

Farewell

Assalamuaalaikum n hye!
lama xstory mory kat sini
rinie kerajinan nk menghupdate cter suprise farewell party 
yg org purchasing n admin dh buat bru nie...

serius xtau lngsung plan diaorg..
memula mcm biasala colleague aku sorg nie, kak Ta
dia call ajk g keluar lunch n suruh aku tumpang keter Siti.. 
aku pown iyekan jelah mcm biasa..

elok semua dh kumpul2..kitaorg pown gerakla nk g Giant
nk mkn Pizza Hut kata si Qila n Siti..
time nie aku pown xdelah rasa pape lg..

kitaorg pown selamber jela kan msuk Pizza Hut
dduk lepak smbil tnggu kak Ta, kak Paru n Izwan dtg
xlama lps tue diaorg nie dtg n dduk la
smbil2 sembng n tnggu mknan dtg
tetiba kak Ta dh trik perhatian sumer
nk ckp sumthingla katanya..

aku pown fokus gila la kat kak Ta..
termasuk la depa nie (pndai korang berlakon)...
sekali dia ckp lunch rinie sebenarnya
farewell lunch utk aku..

time tue mmg xterkata apa dah
serius terharu!
http://matcuoi.com

walaupun knl xlama..tolak tmbah bahagi darab..adalah 3bln
tp trasa sgt2 dihargai
rasa nk nngis dh
tp kak paru duk usap2 bahu aku ckp jgn sedih2
hari nie nk hepi2 je..

kitaorg pown xnk lyn feeling sgt
makanya kami truskan lunch
smbil tukar2 cter+buat bising kat Pizza Hut
mcm tmpt tue kami yg punya..hiks!



apa2 pun terima kasih byk2 kpd mereka ini


sbb bersusah pyh nk meraikan aku..sobss *lap2 ujung mata*
insyaallah ada rezeki bole kerja 1 bumbung lg
manala tau kan? heeeeee

nnti2 bebel lghttp://matcuoi.com









Saturday, 8 February 2014

23 tahun....Alhamdulillah


7 Feb 2014

Alhamdulillah bertambah umur lagi
alhamdulillah sbb masih lg diberi peluang utk
bernafas dibumi Allah
dah 23 tahun hidup menumpang dibumi Allah
duduk dicelah ketiak mak & ayah
berkasih syg dgn kwn2
beramah mesra dgn kenalan diri
menuntut ilmu dr guru2 dr tadika smpaila ke diploma...

23 tahun hidup menumpang di dunia nie
smpatla juga merasa pahit manis,
suka duka,jatuh bgn kehidupan & mcm2 lg perkara dh dilalui
dari satu fasa ke satu fasa..
ada yg berubah & masih ada lg xberubah

Moga2 perjalanan diri ini utk masa akan dtg
berjalan dgn lncr & baik hendaknya

Terima kasih xterhingga kpd semua yg wish 
birthday kpd diri ini..
xkirala kat fb ke sms,whatsapp,wechat or mana2 je la
I really appreciate it..
Thank you for your wonderful birthday wishes..


tak lupa juga kpd yg kena paksa ingt tarikh lahir aku
Terima kasih sgt2 sbb redha2 je 
ingat tarikh lahir aku
Maapla..aku mmg suka dera & buli org..hahahaha

Terima Kasih Allah!


*gambar vacumm hencek google :)*

Sunday, 2 February 2014

Nota Ikhlas Untuk Si Pemusnah Hati

Kepada wahai si pemusnah hati
Jagalah dia si jantung hati
Janganlah musnahkan kepercayaan yang diberi
Hati-hati menjaga hati

Kepadamu wahai si pemusnah hati
Aku tidak pasti apakah permainanmu ini
Janganlah engkau menganggu lagi
Cukuplah sekadar menjadi kenangan yang tersimpan rapi

Kepadamu wahai si pemusnah hati
Kepuasan apakah lagi yang engkau cari?
Hentikanlah menyeksa hatiku ini
Menganggu hubunganmu tidak sekali

Kepadamu wahai si pemusnah hati
Biarlah aku tenang disini
Merawat luka dihati ini
Aku faham kenyataan yang jodoh kita tiada lagi

Kepadamu wahai si pemusnah hati
Pada diriku kau sejarah kini
Jangan cuba merobek hatiku lagi
Aku berharap kau akan mengerti nanti

Kepadamu wahai si pemusnah hati
Aku mendoakan agar engkau bahagia pasti
Tiada lagi dendam dihati ini
Aku percaya ini takdir Ilahi
Untuk aku belajar tentang jatuh bangun kehidupan ini

P/S: Awak tahu siapa diri awak :)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...