Wednesday, 22 May 2013

Mereka II

Assalamualaikum...hye
Aku semngat gilos nk update story
 lepaking ngn mamat2 sengal semlm tue
Tetiba wifi aku probs bkn tkat wifi je..lappy pown mogok juga..huhu..
Xpelah nie on9 pown berkat ehsan wifi kat Click Town..hehe

Xde bnda nk cter sgt sal hal lepak semlm
Cuma nk share pic outing lepaking je ngn diaorg...

Lama gak xlepak ngn depa nie(lama ke??haha)
Ngn azizilah lama xlepak..
nsib danny ajk lepak skali.
Kalau x mmg xdptlah nk jmpa si azizi nie...






 Hopefully berjayalah publish entry nie..
Kalau terasa de kepelikkan kat entry nie 
Minta maap ler yer..huhu

Nnti2 bebel lg!



Tuesday, 21 May 2013

Bertiga

Actually semlm aku smpatlah lepak ngn ex-classmate aku..
walaupun kami ber3 je yg dpt lepak skali
tp still enjoy!

thx babe sbb sudi spend time ngn aku
walaupun tujuan asalnya nk g jogging pdhal....(sila smbung sndiri ye)
tp mcm biasa..kalau dh melepak sesame tue
apalagi...snap piclah bg penuh memory hp..hehe

~me&tqah~
kwn aku yg pling aku suka gduh(gduh mnja ok...xdelah thap trik2 tudungkan..haha)

~ayu&tqah~
depa 2nie kalau bergabung..mmg meletop!
part nk bang bang boomkan org number1!
jahat depa nie!hahaah

~ayu&me~
nama je ayu tp brutal mcm aku gak..
sama2 kasar..kalau kami berckp mcm dh thp nk g perang..
kalau kata nk cover2 ayu..tue bkn kamilah..
mcm mana aku ley duk sebelah dia dlm klas dlu pown xtaulah...haha

~ex-classmate 4&5BAKTI~




hopefully lps nie kitaorg dptlah wat reunion reramai
serius rindu nk jmpa sumer mmber2 lama..
bole laga2 pipi(utk lelaki TAK BOLEH ye)

nnti2 aku bebel lg..

p/s:
dlm kenangan 
Ting. 4&5 BAKTI(2007&2008)
Kelas Aliran Sains(Lukisan Kejuruteraan)



Tuesday, 14 May 2013

Contest Headerku Owsem by Sharina

-Klik banner kalau nak join-

Assalamualaikum
Jom ramai-ramai kita join Contest Headerku Owsem by Sharina, hanya perlu pertaruhkan header korang yang comel-comel itu dan sedikit syarat, confirm korang boleh follow punya lah 
Jom tengok hadiah dulu [Sini]
Contest ini dianjurkan oleh Sharina Elyana
bersama sponsor Yasira, Aisyah Humaira, Nabila Medan, Syiela, Pelangi Collection
Choc Empire, Cik Ana, Fatin Diana

♥ Good Luck 

Saturday, 11 May 2013

Sakit Mental?????

Td pg waktu buka FB..
aku ternampak ade org post pic nie


memula aku tgk..berkerut jugalah dahi+senyum sesorg gak r bila tgk pic nie
sbb aku pown suka upload pic psl mknan..
tp adakah ini petanda bahawa aku juga sakit mental?

sesapa je yg follow aku kat


mesti tau mcm2 jenis bntuk gmbr mknanlah n apa saja 
yg aku suka..
mesti aku akan upload..

hurrmm...lain org lain pendpt kot rasanya..
pd pendapat aku..
bnda apa aku suka...aku ingt n aku nk jdikan kenangan..
semuanya aku akn tngkap,upload kat insta n share kat semua org..
tue cara aku n aku xrasa aku skit mental lg rasanya..heeee..(kalau tgkp pic mknan tue n upload,
kira tlg promo kedai mkn tue lg..ok apa?)
tepuk dada tnya selera..
sekadar pendapat aku sja..

nnti2 aku bebel lg :)






Thursday, 9 May 2013

Lepaking Lagi!!

Kalau semlm aku kuar lepak dgn din n danny...
harinie aku melepak plak dgn kak G n ank dia cik putih(qistina)..
bgn pg td aku buka je FB kak G de tnya aku free ke x rinie..
memndangkan aku mmg tersgtlah free..maka aku join jelah kak G nk 
bw cik putih jejln..

around kul 1ptg kak G dtg amik aku kat umah..
plannya nk bw ank dia g main2 kat QB..
smpai je kat QB cik putih dh excited nk g main2 kat arcade dlm AEON tue (arcade ke??ntahlah..haha)





lps je abis cik putih main games kat sini(byk lg bnda dia main sebenarnya..hehe)
kitaorg pown graklah ke J.CO nk bg cik putih mkn yogurt(kekonon..pdhal aku pown hentam mkn donut gak..haha)


lps je settle mkn kat sini..kitaorg pown blah blik umah kak G..
xlama pown aku lepak umah kak G
tetiba dia ajk g cri siput kat tepi laut nun..
ajk lah kazen aku lg sorang si Lia tue..

~kak G,cik putih n lia~



~mummy n cik putih~

~semangat mencari siput~

~hasil pencarian mereka!~

lps je abis cri siput+mandi2 kat tepi laut tue..
kitaorg pown bliklah rumah..
yelah dh dkt senja kot..kalau xblik lg mmg xtaulah nk ckp apakan..hehe

cik putih happy gilos rinie..
punyalah semngat mkn siput tue..
apa2 pown mmg enjoy dpt keluar dgn sepupu2 n ank sedara aku nie..
next time kita lepak lg cm gini...
dkt2 kul 9 mlm td bru kak G anta aku blik umh..
thx kak G!

nnti2 aku bebel lg :)

p/s: last pic yg aku smpat snap sebelum blik td :)

Wednesday, 8 May 2013

Lepaking+Makan-Makan!

Memandangkan dh dkt sebulan lebih cuti sem..
bermkna sebulan lebih gak r aku xjmpa
mamat2 sengal nie (din&danny)..
jdiknya..si din plan ajk jmpa rinie...

lebih kuranng kul 2 lebih danny n din dtg amik aku kat umh(feeling2 boss lak..ahaks!)
pastue trus grak g QB..
memndngkan memasing lapar..
pilih punya pilih..
last2 kitaorg mkn je kat T.G.I Friday nun..


~adk din& adk danny(choiiiii..haha)~


lps je mkn..kitaorg lepak jap smbil sembang2..
lama gila xlepak ngn mamat sengal nie...
mcm2 cterlah kuar..

xlama lps tue kitaorg kuar dr situe n jejln area QB nie..
memula kami decide nk tgk movie je..
tp disebbkan kesuntukan masa
maka kami deide utk 
isi perut lg sekali kat 
Station One plak..(bole bygkan x byk gilos mkn rinie)
kekononnyer dtg nk minum2 je..tp pakej ngn mkn gak(kudap2 je eh)



kudap2 ke namanya nie??hahaha..(perut tong kot!)
ntahlah...bertapa plak kat situe smpai berjam2..
last2 dkt2 kul 9 mlm bru kitaorg grak blik..

apa2 pown aku sgt puas aty rinie dpt kuar ngn mamat2 sengal nie
smbil buat luahan prasaan..(errmmm plus gosip kot...kahkahkah)
nnti kita repeat lg weh!

nnti2 aku bebel lg!

p/s: dik..asal kau bajet sgt??hahahahaa
(nie entry gedik+entry tnda terima kasih aku kat korang!ahaks!)

Tuesday, 7 May 2013

Sedia Bercinta Lagi

Assalamualaikum&hye!
ingt lg x entry yg aku penah cter pasal 
art street dlm entry Art Street Penang?

kebetulan baru nie aku de tertgk 1 cter nie..
Mr.Feminim tjuknya..di ending cter tue
diaorg de letakkan MV Sedia bercinta lagi by Keroz Nazri..

kalau korang tgk MV dia
kebykkan tmpt art street nie de dlm video dia..
kiranya 100% MV nie di PENANG!
so aku pown dh terexcited nk
nk share ngn korang..
lantak korang suka ke x..aku nk share juga..blog aku kan..hahaha

kat bwh nie aku de share MV dia..
nnti2 aku bebel lg :)



p/s: nie namanya entry xde keje a.k.a gedik..hahahaha

Monday, 6 May 2013

Wedding Kak Eja!

Sabtu lps(4/5/2013) aku n family sempat memenuhi jemputan
majlis perkahwinan kak eja n abg irwan di kuala kurau..
time aku smpai pengntin blum siap make up lg
jdik aku n parents aku decide utk isi perut dulu.

lps lebih kurang setgh jam lps mkn
bru kak ieja blik dr make up..
so nie jelah pic yg smpat aku snap

~kak eja~

cantikkan! well aku pown dh terpegun tgk dia..
slalu comot je(gurau ok..haha)

~pelamin~

sygnya aku xdpt nk lepak lelama sbb ade hal lain
yg terpaksa kitaorg settlekan..
elok je kitaorg nk blah..tetiba ternampak pengantin lelaki a.k.a abg irwan 
dh mula nk berarak masuk 

~abg irwan~

sorry ok kak eja sbb xdpt lepak lelama..
xpe lps nie ada masa kita jumpa lg ok.

apa2 pown org wish semoga korang(kak eja&abg irwan)
berbahagia selalu n kekal hingga ke syurga..amin!

nnti2 aku bebel lg!

p/s: sweet!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...